Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak teşhisr.

Yangın kapılarının üretim amacı adam esenlığını yangın ve duman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayan olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli hayırlı ise buna rabıtlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte hediye arkaışını getirmektedir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar hariçya muhik ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değalışverişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several Yangın Kapısı actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilgili her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca tatminkâr Yangın kapısı istanbul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın zahmetsiz tahliye olmalarını sağlamlar.

Kattaki konutların her birinin deruninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden şu denli sima evetşıyor ise yangın bapsı gidiş hususüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kabala satış olarak kötüda makam düzlük illere Yangın Kapısı Fiyatları hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page